Du betaler trygt med kort ved å trykke "Kjøpe" på en annonse.

Når du betaler med kort, har Nabomat muligheten til å refundere pengene hvis det skulle oppstå problemer.

Vi benytter Stripe, som er en tredjeparts betalingsløsning som gjør det mulig å motta betaling med kredittkort og debetkort i nettbutikken. Løsningen er rask og sikker, og betalingen blir behandlet nesten direkte. Du trenger ikke en Stripe-konto for å handle på Nabomat.no, alt du trenger er et gyldig kreditt- eller debetkort med Visa eller Mastercard-logo. Stripe overholder næringens strengeste krav til sikkerhet. Du kan lese mer om dette her.