1 - Hva er Stripe?

Stripe er en tredjeparts betalingsløsning som gjør det mulig å motta betaling med kredittkort og debetkort i nettbutikken. Løsningen er rask og sikker, og betalingen blir behandlet nesten direkte.

2 - Hvordan kommer jeg i gang med Stripe?

Koble til Stripe under innstillinger for din profil fra bestill.nabomat.no. Kom i gang med stripe

3 - Trenger kundene en Stripe-konto for å handle i nettbutikken min?

Nei. Det eneste de trenger er et gyldig kreditt- eller debetkort med Visa- eller Mastercard-logo.

Les mer om hvilke kort og betalingsmetoder som støttes med Stripe

4 - Er Stripe sikkert?

Ja. Stripe overholder næringens strengeste krav til sikkerhet.

Les mer om sikkerheten i Stripe

5 - Overholder Stripe PCI-kravene?

Ja. Stripe er sertifisert som en PCI Level 1 Service Provider.

Les mer om sikkerheten i Stripe

7 - Hvor raskt kan jeg motta betalinger?

Du kan motta betalinger straks Stripe-kontoen din er koblet til nettbutikken. Stripe behandler alle transaksjonene dine.

Les mer om betalingsprosessen

8 - Hvor ofte overfører Stripe penger til kontoen min?

Stripe overfører penger til bankkontoen din etter en plan angitt i ditt Stripe dashboard. Planen kan endres fra fanen Overføringer. Du kan også få en oversikt over overføringer fra Stripe til bankkontoen din via ditt Stripe dashboard.

Husk at de fleste banker bare behandler overføringer på hverdager, det kan derfor ta et par dager ekstra før du har pengene på konto.

Les mer om overføringer fra Stripe
Logg på ditt Stripe dashboard